בשנים האחרונות אחסון אתרים הפך להיות פופולרי במיוחד, מה שגרם לחברות הטכנולוגיה הכי גדולות בעולם להיכנס אל התחום הזה. בתור בעלי של אתר אינטרנט כדאי שתכירו כמה שירותי אחסון, כדי שבעת הצורך תוכלו לבחור את זה מתוכם שהכי משתלם לכם. אז כדי שלא תצטרכו לעבוד יותר מידי קשה, אנחנו כאן כדי לספר לכם על כמה משירותי אחסון האתרים המפורסמים.
אחסון אתרים
אחסון אתרים מאפשר לכם לאחסן את המידע והנתונים שהאתר שלכם צריך בתוך שרת חיצוני. לאתר תהיה גישה לשרת, אולם כל תהליכי העיבוד ושמירת המידע נעשים בשרת. באופן הזה המידע מוגן יותר, ותהליכי העיבוד הולכים להתרחש באופן הרבה יותר מהיר. קלאודווייז אחסון אתרים מספקת שירותי אחסון למגוון צרכנים, והיא כאן כדי לספר לכם על כמה שרתים מהמפורסמים בעולם.
שירותי הענן של מיקרוסופט
השירות הראשון שעליו נדבר הוא זה של חברת מיקרוסופט. השם של הפלטפורמה הוא Azure, וגם אם אתם לא מכירים את השם הזה, את הסמל שלו אתם בוודאי מכירים. בין שאר הדברים שאותם תוכלו לקבל דרך הפלטפורמה הזו ניתן למנות אחסון מידע, עיבוד מידע, ניתוב הודעות בצורה חכמה וכן שירות להקמת מכונות וירטואליות על מנת להריץ תהליכים שונים הקשורים לאתר שלכם.
AWS
השירות הזה הוא פלטפורמת הענן של חברת אמזון, והפופולריות הרבה שלו הגיעה לשיאה בתקופה הקורונה. היתרון בשירות של אמזון הוא שמדובר על פלטפורמה גמישה וגם אם אתם לא לקוחות כבדים אמזון יודעת להתאים לכם חבילה שמצד אחד עונה במדויק על הצרכים שלכם, ומנגד, ניתנת לכם במחיר שלא יקרע לכם את הכיס.
Google Cloud
השירות האחרון שעליו נדבר הוא זה של חברת גוגל, ולא לחינם השארנו אותו לסוף. היתרון הגדול שיש לשירות הזה על פני השירותים האחרים הוא הממשק שיש לו עם מוצרים אחרים של החברה, מה שהופך אותו להיות הבחירה המועדפת עבור לא מעט בעלי אתרים ברשת.
איזה שירות הכי מתאים לנו
השאלה האחרונה שעליה ננסה להנות הוא מה השירות שהכי מתאים לנו. אז לא תופתעו לגלות, אבל לשאלה הזו אין תשובה ברורה. החברות המובילות בעולם יודעות לבנות מוצרים שעונים על מגוון רחב של צרכים, אבל בסופו של דבר לכל חברה יש את הדגשים שהיא נותנת, ואתם צריכים להחליט בהתאם למבנה האתר שלכם מה השירות שמתאים לכם. זכרו גם להשוות את מחירי השרתים.
לסיכום
שירותי אחסון אתרים הפכו לאחד התחומים הכי חמים בעולם הרשת. העובדה הזו גרמה לכל אחת מחברות הטכנולוגיה המובילות בעולם לייסד פלטפורמת אחסון משלה. כאן קיבלתם סקירה על שירותי האחסון של גוגל, מיקרוסופט ואמזון. לכל אחד מהשירותים הללו יש את היתרונות שלו, כאשר המשימה שלכם בתור בעלים של אתר היא למצוא את השירות שעונה הכי טוב על הצרכים שלכם.